El centre de recursos IDEAT neix l’any 2017 a Amposta com un espai on trobar tot tipus de recursos formatius i de lleure educatiu. Es tracta d’un centre destinat a tota la família, des dels més petits fins als més grans, amb una nova manera d’intercomunicar accions formatives i de lleure a un mateix espai.

 

D’entre els serveis que ofereix als seus usuaris destaquen les classes de reforç escolar de primària, secundària i d’immersió a la llengua anglesa. A més, també organitzen tallers creatius tant per a infants com per a adults. Activitats especials que es complementen amb festes d’aniversaris infantils, i altres activitats més educatives com extraescolars, estades d’estiu i campus de Nadal i Pasqua.

 

Una altra branca d’IDEAT és la psicologia infantil, on s’encarreguen de l’avaluació del infant, del seu diagnòstic, del tractament i del seguiment. Tot això amb assessorament continu de la familia.

 

Quant a les seves instal·lacions, a IDEAT disposen de diferents espais polivalents, com aules, espais de jocs infantils per a nens de 0 a 6 anys, sales de conferències o sales de reunions amb diferents aforaments. Tots els espais disposen d’equipaments audiovisuals adaptats a les necessitats dels usuaris usuàries, ja siguin alumnes continus o empreses esporàdiques.

IDEAT -Centre de Recursos

Av. Josep Tarradelles N 119 - 121

43870, Amposta (Tarragona)

info@ideat.cat

877 018 028 - 653 952 724

  • Facebook Social Icon
  • Icono social Instagram

© 2017 Ideat - Centre de Recursos

Marca Registrada amb Drets Reservats.